Renault PICASSO PICASSO 1.6.HDI 2004gNOVO Avto Alex Veles
Година : 2004 ЦЕНА
Километри : 120 000-129 999 3180
Renault LAGUNA LAGUNA 1.9.DCI 2006g ODLICNO Avto Alex
Година : 2006 ЦЕНА
Километри : 160 000-169 999 4880
FIAT DOBLO FIAT DOBLO LADILNIK 1.3 JTD 2006g Avto Alex
Година : 2006 ЦЕНА
Километри : 140 000-149 999 1
FIAT PUNTO PUNTO 1.3.JTD 2006g Avto Alex Veles
Година : 2006 ЦЕНА
Километри : 140 000-149 999 3280
--Страница 1 од 7--

---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %