FORD GALAXY GHIA GALAXY GHIA 1.9.TDI -05 AVTO ALEX
Година : 2005 ЦЕНА
Километри : 170 000-179 999 5180
PEUGEOT 407 PEUGEOT 407 2.0 HDI 16v, 100kw, 136 KS 2004 GOD.
Година : 2004 ЦЕНА
Километри : 150 000-159 999 4800
PEUGEOT 407 PEUGEOT 407 2.0 HDI 16v, 100kw, 136 KS 2004 GOD.
Година : 2004 ЦЕНА
Километри : 150 000-159 999 4800
Renault VEL SATIS Vel Satis 05g 2.2dCi 150ks, kako novo-Avto Alex
Година : 2005 ЦЕНА
Километри : 180 000-189 999 4780
--Страница 1 од 10--

---- Наредна -> Последна ->>

Промоции и новости

25 Септември 2011, 12.33 Administrator
Специјална ПОНУДА!
       Како новина во нашето работење е понуда на нецаринети возила, по високо Атрактивни цени и отворени мо
21 Мај 2010, 21.24 Administrator
Добредојдовте!
Добредојдовте, Avto Alex со своето 30 годишно работење нуди првенствено квалитет.  На Плац имаме повеке од 40 возила од кои 90 %